Legfrissebb híreink

  • 5276

Új felszereltségével még több lehetőséget kínál a Salvagnini B3.ATA

június 22nd, 2017|0 Comments

A sokak által ismert Salvagnini B3.ATA élhajlító gép, az új fejlesztéseknek köszönhetően még nagyobb rugalmasságot és termelékenységet kínál az Ipar 4.0 gyorsan változó igényeinek megfelelően.

  • 5300

MACH-TECH 2017 – Továbbfejlesztett Salvagnini P1-es panelhajlító az SHM Consultingnál

június 19th, 2017|0 Comments

Az idei MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon, egyebek mellett, a Salvagnini P1-es panelhajlító új funkcióival is találkozhattak az SHM Consulting standjára látogatók.

  • 5306

Adaptív MAC 2.0 technológia a Salvagnini panelhajlító gépein

június 19th, 2017|0 Comments

A Salvagnini Group fél évszázada kezdte meg tevékenységét, napjainkban számtalan lemeztechnológiai alkalmazáshoz gyártanak gépeket, illetve szolgáltatnak gyártórendszereket. A jövő igényeihez alkalmazkodva újabb és újabb rendszerek fejlesztésén dolgoznak a minél hatékonyabb és automatizált gyártás megvalósításáért. Így hozták létre a MAC 2.0 technológiát, mellyel állandó minőségű hajlítások végezhetők az anyagvastagságtól függetlenül.

Ügyfeleink mondták

Nagyon elégedett vagyok a ZANI présgépekkel, mindenkinek azt tudom tanácsolni, hogy vegyen ZANI gépet, hogy ne legyen bankhitele
Pata József, Pata József Gépipari Kft.
Nyílt tárgyalások, kérdésekre gyors, megbízható válaszok és aktív támogatás a projekt fázisban. Ezekkel tudnám jellemezni az SHM Consulting munkáját.További jó munkát és sikereket kívánok!
Naszádos Zoltán, KVJ Zrt.
Az energiatakarékosság a mai világban már nagyon szem előtt tartandó dolog. A döntésnél jelentősége volt egy elég hosszú garancia időszaknak, amit egy másik gyártó esetén sem kaptunk meg, valamint az online megfigyelési rendszernek. Úgy érzem, hogy jó döntés volt a Salvagnini gép!
Kiss József, Kiss és Társa Kft.