Legfrissebb híreink

  • 5312

Innovatív automatizációs megoldások a Salvagnini-től

november 30th, 2017|0 Comments

Az idén 13. alkalommal megrendezésre kerülő Blechexpo nemzetközi szakvásáron ismét bemutathatták kínálatukat a lemezmegmunkálással foglalkozó cégek, így többek között az olasz Salvagnini is.

  • 5315

Finiselés felsőfokon – COSTA gépek az idei Blechexpon

november 24th, 2017|0 Comments

Ismét megrendezésre került a Blechexpo nemzetközi szakvásár, ahol a főként lemezmegmunkálással foglalkozó cégek bemutathatták legújabb fejlesztéseiket és aktuális portfóliójukat. Az olasz COSTA Levigatrici idén is bepillantást nyújtott csiszoló-sorjátlanító gépeinek kínálatába.

  • 5276

Új felszereltségével még több lehetőséget kínál a Salvagnini B3.ATA

június 22nd, 2017|0 Comments

A sokak által ismert Salvagnini B3.ATA élhajlító gép, az új fejlesztéseknek köszönhetően még nagyobb rugalmasságot és termelékenységet kínál az Ipar 4.0 gyorsan változó igényeinek megfelelően.

Ügyfeleink mondták

Nagyon elégedett vagyok a ZANI présgépekkel, mindenkinek azt tudom tanácsolni, hogy vegyen ZANI gépet, hogy ne legyen bankhitele
Pata József, Pata József Gépipari Kft.
Nyílt tárgyalások, kérdésekre gyors, megbízható válaszok és aktív támogatás a projekt fázisban. Ezekkel tudnám jellemezni az SHM Consulting munkáját.További jó munkát és sikereket kívánok!
Naszádos Zoltán, KVJ Zrt.
Az energiatakarékosság a mai világban már nagyon szem előtt tartandó dolog. A döntésnél jelentősége volt egy elég hosszú garancia időszaknak, amit egy másik gyártó esetén sem kaptunk meg, valamint az online megfigyelési rendszernek. Úgy érzem, hogy jó döntés volt a Salvagnini gép!
Kiss József, Kiss és Társa Kft.